Shëndeti juaj vlen!

Nr. Kontakti

+355 67 5000 410

Adresa

 Rruga Andon Zako Cajupi,

Zayed Business Center (kati i 2)

Email

Info@luarmed.com

Ne ofrojm

Luarmed është laboratori më i ri i pajisur me fjalen e fundit të teknologjisë duke siguruar rezultate të sakte dhe të besueshme.

Në laboratorin tonë, në ofrojme zgjidhje në shumë pathologji duke perfshirë biokimine – klinike, imunologjine, hematologjine bakterologjine, gjenetikën si edhe konsulencat mjekësore.

Eksperienca

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed 

Teknologjia

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed 

Certifikatat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed 

Sherbimët në Luarmed

Konsulenca Mjekësore

Imazheri

Laborator

Rreth nesh

 

Eksperienca jonë

Stafi ynë, është i përbërë nga një ekip me eksperiencë të gjatë në fushën e mjekësise dhe të menaxhimit të cilësisë, të specializuar për të diagnostikuar dhe trajtuar sëmundje të ndryshme të pacientëve.

Luarmed kujdeset në çdo hap të jetës tuaj, për një jetë të gjatë dhe të shëndetshme!

 

 

 

 

 

ISO & Certificate

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

N

Adult Care

N

Child Care

N

Orthodontic Care

We are A Full Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor

 

PARTNERET

Pyetje të shpeshta

Ut enim ad minim veniam?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

si veproj me pas?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

sa shpesh aryen analizat?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Sed do eiusmod tempor incididunt ut?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

beni Eko?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Me njifen analizat?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Nr. Kontakti

+355 67 5000 410

Adresa

Rruga Andon Zako Cajupi,

Zayed Business Center (kati i 2)

Email

Info@luarmed.com