Practice & metodat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

  • Enim ad minima veniam, quis nostrum
  • Exercitationem ullam corporis laboriosam

Latest Techniques

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed 

Innovative Technology

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed 

Certified Experts

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed 

Dental Care for The Whole Family

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

N

Adult Care

N

Child Care

N

Orthodontic Care

Dëshironi të kryeni një konsulence?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor

 

Mjekët tanë

Stafi ynë, është i përbërë nga një ekip
me eksperiencë të gjatë në fushën e mjekësise dhe të menaxhimit të cilësisë

Dr. David Martin

Laburant

Dr. Jen Ballard

Mjeke

Dr. Steven Moore

Okulist

Luarmed kujdeset në çdo hap të jetës tuaj!

Luarmed është laboratori më i ri i pajisur me fjalen e fundit të teknologjisë duke siguruar rezultate të sakte dhe të besueshme.

Në laboratorin tonë, në ofrojme zgjidhje në shumë pathologji duke perfshirë biokimine – klinike, imunologjine, hematologjine bakterologjine , gjenetikën si edhe konsulencat mjekësore

Stafi ynë, është i përbërë nga një ekip
me eksperiencë të gjatë në fushën e mjekësise dhe të menaxhimit të cilësisë, të specializuar për të diagnostikuar dhe trajtuar sëmundje
të ndryshme të pacientëve.

Nr. Kontakti

+355 67 5000 410

Adresa

Rruga Andon Zako Cajupi,

Zayed Business Center (kati i 2)

Email

Info@luarmed.com